LUCHTHAVEN SCHIPHOL TAXI | ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT TAXI


Airport Service

Zorgeloos van of naar de luchthaven reizen? Dan is Taxicentrale DMC voor u een uitkomst. Wij vervoeren 7 dagen per week 24 uur per dag naar het vliegveld van uw keuze. Geen onnodige wachttijden, parkeerproblemen en gesjouw met uw bagage. Dat is wel zo prettig na een lange en vermoeiende vlucht.

Vanuit de regio Delft, Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland en het Westland vervoeren wij u van en naar: Schiphol, Rotterdam, Eindhoven of Brussel. Ook voor andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunt u bij ons terecht.

De voordelen van Taxicentrale DMC:
- Snel boeken via internet of telefoon
- Geen parkeerproblemen
- Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Luxe voertuigen en/of bussenTaxicentrale DMC heeft al ruim 25 jaar ervaring in het uitvoeren van alle denkbare vervoersdiensten in Nederland en buiten Nederland.Taxicentrale DMC blauwe lijn

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.

  1. Door op "Versturen" te klikken gaat u akkoord met ons Privacy- en cookie beleid en de veilige verwerking van uw persoonsgegevens, zodat wij aan uw aanvraag kunnen voldoen. Indien u niet akkoord gaat met ons Privacy- en cookie beleid kunt u enkel en alleen (anoniem) telefonisch contact met ons opnemen.

Taxicentrale DMC betaal methodes