ROLSTOELVERVOER DELFT | ROLSTOELBUS DELFT


Rolstoelvervoer

Taxicentrale DMC heeft jarenlange ervaring met gespecialiseerd ziekenvervoer en rolstoelvervoer. Dit is vervoer van en naar ziekenhuizen, instellingen of andere locaties. Voor rolstoelvervoer kunt u gebruik maken van onze zeer ruime taxibussen. Een groot deel van de rolstoelvervoer ritten kunnen wij direct declareren bij uw zorgverzekeraar. Met diverse zorgverzekeraars hebben wij contracten om deze ritten voor u direct op rekening te kunnen rijden.
Taxicentrale DMC voldoet aan de eisen van zorgverzekeraars voor wat betreft het zorgvervoer en rolstoelvervoer en zodoende zijn wij gemachtigd om u veilig te vervoeren. Indien u in het bezit bent van een ritmachtiging, vervoeren wij u zorgeloos naar de plaats van bestemming.Heeft u vragen over zorgvervoer?

Neem vrijblijvend contact op met Taxicentrale DMC via info@dmctaxi.nl of bel naar 015 - 364 17 17 voor meer informatie. Wij helpen u graag.


Taxicentrale DMC heeft al ruim 25 jaar ervaring in het uitvoeren van alle denkbare vervoersdiensten in Nederland en buiten Nederland.Taxicentrale DMC blauwe lijn

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.

  1. Door op "Versturen" te klikken gaat u akkoord met ons Privacy- en cookie beleid en de veilige verwerking van uw persoonsgegevens, zodat wij aan uw aanvraag kunnen voldoen. Indien u niet akkoord gaat met ons Privacy- en cookie beleid kunt u enkel en alleen (anoniem) telefonisch contact met ons opnemen.

Taxicentrale DMC betaal methodes