TAXI DELFGAUW | TAXISERVICE DELFGAUW

Taxicentrale DMC "Zonder omweg de goedkoopste"Taxidiensten in de regio Delfgauw

Taxicentrale DMC is een taxibedrijf met ruim 25 jaar ervaring met alle denkbare taxidiensten door heel Nederland. Per luxe taxi of taxibus kunt u in Delfgauw iedere dag gebruik maken van onze taxidiensten. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan onze professionele taxichauffeurs voor u klaar zodat wij u veilig en op tijd op uw bestemming kunnen brengen.Onze taxidiensten bestaan uit:

- Airport taxiservice

- Hotel taxiservice

- Horeca taxiservice

- Restaurant taxi

- Zorgvervoer (Ook rolstoelbussen en PGB)

- Verzorgingstehuizen vervoerScherpe prijzen voor taxivervoer in Delfgauw

Voor de meeste taxidiensten naar bestemmingen buiten Delfgauw rekenen wij niet de prijs die de taximeter aangeeft, maar hanteren wij scherpe prijzen, zodat u goedkoper uit bent.
De korting op de ritprijs wordt gegeven mits u de taxi 24 uur voor aanvang van de taxirit via 070-2193600 of info@dmctaxi.nl reserveert.Online een taxi reserveren?

Een taxi reserveren bij Taxicentrale DMC kan makkelijk en snel! Vul hiernaast het reserveringsformulier in of bel ons op 070-2193600 of stuur een e-mail naar info@dmctaxi.nl.

Taxicentrale DMC blauwe lijn

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.

  1. Door op "Versturen" te klikken gaat u akkoord met ons Privacy- en cookie beleid en de veilige verwerking van uw persoonsgegevens, zodat wij aan uw aanvraag kunnen voldoen. Indien u niet akkoord gaat met ons Privacy- en cookie beleid kunt u enkel en alleen (anoniem) telefonisch contact met ons opnemen.

Taxicentrale DMC betaal methodes