TAXI LANSINGERLAND | TAXIBUS LANSINGERLAND | TAXIBEDRIJF LANSINGERLAND

Taxi in Lansingerland nodig?

Sinds vele jaren is Taxicentrale DMC een toonaangevend taxibedrijf in Lansingerland voor taxiritten van en naar Schiphol, Zestienhoven (Rotterdam – The Hague Airport), ziekhuizen, hotels en restaurants.

Taxivervoer voor bedrijven in Lansingerland?

Vele bedrijven in Lansingerland maken al gebruik van onze zakelijke taxiservice. Vaste klanten, bedrijven en relaties die ons geregeld bellen krijgen altijd voorrang op het moment dat er een taxirit besteld wordt.
Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zakelijke relaties en/of personeel snel, veilig en tegen een voordelig tarief vervoerd worden.

Taxivervoer van en naar hotels in Lansingerland.

Hoteleigenaren en hun gasten weten inmiddels hoe prettig het is om Taxicentrale DMC in te schakelen voor ritten in de regio Lansingerland of naar luchthavens. Afspraken worden nagekomen en de taxichauffeur helpt met het veilig en snel vervoeren van de klanten in onze luxe en comfortabele taxi’s.
Betalen met pin of creditcard is altijd mogelijk.

Taxibus bestellen in Lansingerland?

U kunt bij Taxicentrale DMC ook taxibusjes tot maximaal 8 personen bestellen in Lansingerland. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, trouwerijen of als je met een groep vrienden of vriendinnen samen uit wilt gaan in Delft, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Zoetermeer of een andere stad.
Als de taxibus 24 uur van te voren besteld wordt, kunnen wij u ook nog eens een goedkoop tarief aanbieden. Bel gerust voor meer informatie naar 015 – 212 12 00 en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Airport service Lansingerland van en naar Schiphol

U wordt vanaf uw huis in Lansingerland opgehaald en door onze chauffeur tot vlak voor de door u gewenste incheckbalie op de luchthaven Schiphol gebracht.
U hoeft dus niet te zoeken of ver te lopen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen met de taxi op Schiphol en naar Lansingerland terugbrengen indien u dit wenst.

Taxi bestellen in Lansingerland?

Kiest u voor een vakbekwaam en veilig taxibedrijf? Bel Taxicentrale DMC op 015 – 212 12 00 of stuur een e-mail naar info@dmctaxi.nl zodat wij ook u kunnen overtuigen van onze dienstverlening en service.

Bel Taxicentrale DMC voor een taxi of taxibus in Lansingerland!

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.