TAXI NAAR VLIEGVELDEN | AIRPORT TAXISERVICE | TAXI NAAR SCHIPHOL | TAXI NAAR ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

Taxi of taxibus naar luchthavens

Taxicentrale DMC is een taxibedrijf dat vanuit de regio’s Delft, Den Haag en het Westland al ruim 25 jaar alle vervoer per luxe taxi of taxibus naar luchthavens in heel Nederland verzorgt en ver daarbuiten.
Vanuit Delft, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, het Westland, Pijnacker, Leidschendam, Nootdorp en Ypenburg brengen wij u naar iedere gewenste luchthaven of vliegveld in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland.

Taxicentrale DMC werkt er graag aan mee om uw vakantie of zakenreis op een prettige manier van start te laten gaan.
Onze taxi’s bieden ruimte aan 4 passagiers en 3 grote koffers met enkele stuks handbagage. Heeft u meer bagage dan bieden wij de mogelijkheid voor het reserveren van een 8-persoons taxibus waar wel ruimte is voor meerdere grote koffers, ski’s, kinderwagens en dergelijke.

Voor taxivervoer van en naar onderstaande vliegvelden rekenen wij scherpe prijzen:
– Schiphol,
– Rotterdam The Hague Airport (Zestienhoven),
– Eindhoven Airport,
– Vliegveld Zaventem Brussel in België,
– Frankfurt Airport, Duitsland,
– Düsseldorf Airport, Duitsland,
– Parijs Charles de Gaulle, Frankrijk.

Informeer vrijblijvend via 015 – 212 12 00 naar onze scherpe prijzen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar!

Ophalen vanaf Schiphol of een andere vliegveld

Indien u opgehaald wilt worden door Taxicentrale DMC, en u wilt niet lang wachten op uw taxi of taxibus na een vermoeiende reis dan geeft u bij vertrek uw vluchtgegevens en de datum van terugkomst aan de taxichauffeur die u brengt of de taxicentrale door. Wij houden uw vlucht via een speciale app in de gaten en zorgen ervoor dat als uw vliegtuig geland is er een taxi voor u klaar staat. Hiermee hoeft u niet onnodig lang te zoeken en te zeulen met koffers en bent u verzekerd van een taxi tegen een zeer scherp tarief!

Informeer naar onze airport taxiservice of reserveer direct

Voor taxivervoer naar alle luchthavens rekenen wij niet de prijs die de taximeter aangeeft, maar hanteren wij scherpe prijzen, zodat u altijd goedkoper uit bent. De korting op de ritprijs wordt gegeven mits u de taxi minimaal 24 uur voor aanvang van de taxirit via 015 – 212 12 00 of info@dmctaxi.nl reserveert.

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.