TAXI NAAR ZIEKENHUIS | TAXI NAAR VERZORGINGSTEHUIS | ROLSTOELTAXI | ZORGVERVOER

Taxi naar of vanaf het ziekenhuis of verzorgingstehuis

U wordt op het door u gewenste tijdstip en de plaats die afgesproken is opgehaald en door onze gediplomeerde taxichauffeur met de taxi naar de ingang van het ziekenhuis of verzorgingshuis gebracht. U hoeft dus niet zelf te zoeken of ver te lopen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen vanaf het ziekenhuis of verzorgingshuis indien u dit wenst. U spreekt een tijd af met de taxichauffeur die u brengt en wij halen u weer op. Of u vraagt de portier van het ziekenhuis / verzorgingstehuis of hij voor u Taxicentrale DMC uit Delft wil bellen op 015 – 212 12 00.
Soms kan de taxichauffeur zelf even op u blijven wachten bij een kort ziekenhuisbezoek, zodat u helemaal niet hoeft te wachten.
Alles kan geregeld worden, geen probleem! Dat is de service die Taxicentrale DMC u biedt!

Rolstoeltaxi Delft

Wanneer u gebonden bent aan een rolstoel is het vaak moeilijk om bij een taxicentrale een speciale rolstoeltaxi te reserveren. Taxicentrale DMC verzorgd in de regio Delft en omstreken rolstoelvervoer op maat.
Rolstoelvervoer brengt veel vaardigheden met zich mee voor onze gecertificeerde chauffeurs. De afgelopen jaren hebben wij veel tijd en energie gestoken in de opleiding en bijscholing van onze rolstoelbuschauffeurs, waarbij kwaliteit en inzicht voor het rolstoelvervoer naar het hoogst denkbare niveau doorontwikkeld is.
Al onze rolstoel taxi’s en rolstoelbussen voldoen aan de modernste eisen die het rolstoelvervoer met zich meebrengt. Het vast zetten van rolstoelen op vier onafhankelijke punten op de vloer en het aanbrengen van een veiligheidsgordel is een vanzelfsprekendheid waar u als klant op mag rekenen. Wij brengen u en uw (elektrische) rolstoel of scootmobiel met eventuele begeleiders of gezelschap van en naar verzorgingstehuizen, ziekenhuizen of een andere locatie die u wenst. En halen u vanzelfsprekend ook op als u dit wilt.
Wie gebruik wil maken van één van onze rolstoeltaxi’s adviseren wij om tijdig te reserveren, zodat wij de planning op uw wensen kunnen inrichten. Bel voor het maken van een reservering met onze centrale, dag en nacht bereikbaar op 015 – 212 12 00.

Persoonsgebonden Budget (PGB) taxivervoer

Het Persoonsgebonden Budget (PGB) is geïntroduceerd om cliënten meer vrijheid te geven de zorg in te kopen waar en op welke manier hij of zij dat wenst. Op basis van een gestelde indicatie krijgt men een ‘rugzakje’ met geld beschikbaar, waarmee naast zorg ook taxivervoer kan worden ingekocht.
U bent daarmee zelf verantwoordelijk voor de keuze van het taxibedrijf en voor het organiseren ervan. Bovendien moet u natuurlijk financieel verantwoording afleggen dat u de PGB inderdaad aan zorg gerelateerd taxivervoer heeft besteed, en niet bijvoorbeeld aan huur of iets anders. Een persoonsgebonden budget kan uitsluitend worden aangewend om de zorg en wat hiermee samen hangt in de kopen waarvoor u geïndiceerd bent.

Heeft u vragen over PGB taxivervoer? Indien u niet precies weet hoe u een gedeelte van het Persoonsgebonden Budget (PGB) kunt inzetten voor het vervoer per taxi of taxibus, kunt u ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen door te bellen naar 015 – 212 12 00 of een e-mail sturen naar info@dmctaxi.nl.

Scherpe prijzen naar ziekenhuizen in heel Nederland

Voor de meeste bestemmingen buiten Delft rekenen wij niet de prijs die de taximeter aangeeft, maar hanteren wij scherpe prijzen, zodat u altijd goedkoper uit bent. De korting op de ritprijs wordt gegeven mits u de taxi 24 uur voor aanvang van de taxirit via 015 – 212 12 00 of info@dmctaxi.nl reserveert.

Meer informatie of direct een reservering maken?

Kiest u voor een vakbekwaam en veilig taxibedrijf zonder wachttijden, voordat u wordt opgehaald? Bel Taxicentrale DMC op 015 – 212 12 00 of stuur een e-mail naar info@dmctaxi.nl zodat wij ook u kunnen overtuigen van onze dienstverlening en taxiservice voor het vervoer naar ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.