TAXI PIJNACKER | TAXIBEDRIJF PIJNACKER | TAXIBUS PIJNACKER

Taxi in Pijnacker nodig?

Sinds vele jaren is Taxicentrale DMC een toonaangevend taxibedrijf uit Den Haag voor taxiritten van en naar Schiphol, Zestienhoven (Rotterdam – The Hague Airport), ziekhuizen, hotels en restaurants vanaf Pijnacker.

Taxivervoer voor bedrijven in Pijnacker?

Vele bedrijven in Pijnacker maken al gebruik van onze zakelijke taxiservice. Vaste klanten, bedrijven en relaties die ons geregeld bellen krijgen altijd voorrang op het moment dat er een taxirit besteld wordt.
Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zakelijke relaties en/of personeel snel, veilig en tegen een voordelig tarief vervoerd worden.

Taxivervoer van en naar hotels in Pijnacker, Delft, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam?

Hoteleigenaren en hun gasten weten inmiddels hoe prettig het is om Taxicentrale DMC in te schakelen voor ritten in de regio Pijnacker of naar luchthavens. Afspraken worden nagekomen en de taxichauffeur helpt met het veilig en snel vervoeren van de klanten in onze luxe en comfortabele taxi’s.
Betalen met pin of creditcard is altijd mogelijk.

Taxibus bestellen in Pijnacker?

U kunt bij Taxicentrale DMC ook taxibusjes tot maximaal 8 personen bestellen in Pijnacker. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, trouwerijen of als je met een groep vrienden of vriendinnen samen uit wilt gaan in Delft, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of Zoetermeer.
Als de taxibus 24 uur van te voren besteld wordt, kunnen wij u ook nog eens een goedkoop tarief aanbieden. Bel gerust voor meer informatie naar 015 – 212 12 00 en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Airport service Pijnacker van en naar Schiphol

U wordt vanaf uw huis in Pijnacker opgehaald en door onze chauffeur tot vlak voor de door u gewenste incheckbalie op de luchthaven Schiphol gebracht.
U hoeft dus niet te zoeken of ver te lopen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen met de taxi op Schiphol en naar Pijnacker terugbrengen indien u dit wenst.

Taxi bestellen in Pijnacker?

Kiest u voor een vakbekwaam en veilig taxibedrijf? Bel Taxicentrale DMC op 015 – 212 12 00 of stuur een e-mail naar info@dmctaxi.nl zodat wij ook u kunnen overtuigen van onze dienstverlening en service.

Bel Taxicentrale DMC voor een taxi of taxibus in Pijnacker!

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.