SCHIPHOL TAXI | SCHIPHOL TAXISERVICE DELFT | GOEDKOPE TAXI NAAR SCHIPHOL | TAXIBUS SCHIPHOL

Goedkope taxi of taxibus naar Schiphol

Zoekt u een goedkope luxe taxi of taxibus om van of naar Schiphol te reizen vanuit de regio’s Delft, Den Haag, het Westland, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Voorburg en Ypenburg naar één van de luchthavens, of wilt u na aankomst terug in Nederland graag direct in de taxi stappen die voor u klaar staat? Wij zorgen onder andere voor scherpe tarieven van en naar Schiphol. We zorgen voor een vlotte rit naar de luchthaven Schiphol en zetten u voor de vertrekhal af, of halen u direct na de landing op en brengen u veilig, snel en comfortabel naar huis.

Met onze Schipholtaxi service bieden wij u goed en comfortabel taxivervoer voor een goedkope prijs. Wij bieden u vaste tarieven voor een taxi of taxibus naar Schiphol, 7 dagen per week en 24 uur per dag, en zonder enige toeslag achteraf. Als gebruik zou maken van een Schipholtaxi op een standplaats voor een rit naar huis vanaf de luchthaven Schiphol weet u van te voren nooit wat de kosten zullen zijn. Zeker is dat u altijd veel duurder uit zal zijn in vergelijking met een vooraf bestelde taxi bij Taxicentrale DMC.
Natuurlijk zijn er taxibedrijven die een rit van of naar Schiphol goedkoper aanbieden, maar dan reist u meestal samen met onbekenden mee, zodat deze taxibedrijven de taxirit voor een lagere prijs naar Schiphol kunnen aanbieden. Al ons taxivervoer is gebaseerd op privé vervoer, dus geen vreemde mensen die met u meerijden in de taxi.

Sinds jaren verzorgen wij dagelijks taxi en taxibus vervoer van en naar Schiphol voor particuliere en zakelijke klanten.

Schiphol taxiservice

Afspraken worden stipt nagekomen en u en uw (zakelijk)relaties krijgen de service die u mag verwachten. En dit alles tegen de scherpste tarieven in de regio. U besteld en reist naar Schiphol bij ons snel, veilig en makkelijk online! Service, stiptheid en comfort is onze standaard. Betalen met uw Creditcard of pinnen behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden die wij u bieden voor het taxivervoer naar Schiphol. Bel ons en ervaar het zelf! Wij wensen u alvast een goede reis met Taxicentrale DMC.

Onze Schipholtaxi service krijgt gemiddeld een 9,7

Een 9,7 is het geweldige cijfer dat wij van onze klanten krijgen, gebaseerd op 602 beoordelingen. Wij zijn super trots op het feit dat u onze service zo positief ervaart en dit wilt delen met de hele wereld. Onze dank is groot, maar we gaan zeker niet achterover leunen, want in de constant veranderende taxiwereld is er altijd ruimte voor (kleine) verbeteringen die onze service niet alleen op een hoog niveau houden, maar ook zeker zullen verbeteren.

Zakelijk taxi vervoer Schiphol

Ook de zakelijke markt kunnen wij prima bedienen. Steeds vaker kiezen bedrijven voor taxivervoer naar Schiphol met Taxicentrale DMC. Niet alleen om onze aantrekkelijke tarieven, maar ook voor onze uitstekende airportservice. Voor uw zakelijke relaties die op Schiphol aankomen, hebben wij een extra service. Uw zakelijke relaties worden bij het meetingpoint door onze taxichauffeur opgewacht met een bedrijfslogo of naambordje. Wij houden de vlucht nauwlettend in de gaten via een speciale app zodat we altijd op tijd klaar staan op de afgesproken plaats. Als zakelijke klant kunt u het Schipholtaxi vervoer zowel contant, per creditcard als op rekening voldoen.
Wij beschikken enkel over luxe business-auto’s en bussen. Onze goed opgeleide chauffeurs beschikken allen over een goede kennis van de Engelse taal, zodat we ook buitenlandse gasten goed te woord kunnen staan. Tijdens de rit kunt u op een comfortabele manier verder werken of even genieten van een moment rust. We zijn graag bereid tijdens een persoonlijk onderhoud ons aanbod nader toe te lichten en u te overtuigen van onze service tegen het laagste tarief in de regio.

Direct een taxi of taxibus bestellen naar Schiphol?

Kiest u voor een vakbekwaam en veilig taxibedrijf voor vervoer per luxe taxi of taxibus naar Schiphol? Bel Taxicentrale DMC op 015 – 212 12 00 of stuur een e-mail naar info@dmctaxi.nl zodat wij ook u kunnen overtuigen van onze dienstverlening en airport service.

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.