KWALITEIT TAXI DELFT | VEILIGHEID TAXICENTRALE DMC

Kwaliteit taxidiensten en chauffeurs

Taxicentrale DMC besteed de grootst mogelijke zorg aan de kwaliteit voor het uitvoeren van alle denkbare taxidiensten. Aan zowel onze taxi’s, taxibussen en onze chauffeurs stellen wij hoge eisen om de kwaliteit al jaren op een hoog niveau te houden en waar nodig te verbeteren om de dienstverlening die wij bieden. Door (bij)scholing van onze chauffeurs zijn zij in staat u de service en kwaliteit te bieden die u verwachten mag.
Door gebruik te maken van het nieuwste planningssysteem worden lange wachttijden voorkomen en bent u altijd op tijd op de plaats van bestemming. ook dit komt de kwaliteit zeker ten goede.
Taxicentrale DMC heeft al ruim 25 jaar ervaring in het uitvoeren van alle denkbare vervoersdiensten in Nederland en buiten Nederland.

Goed opgeleide chauffeurs

• Goed opgeleid:Onze chauffeurs hebben diverse opleidingen afgerond en alle chauffeurs worden regelmatig bijgeschoold waardoor hun kennis wordt opgefrist.
• Klantgericht: onze chauffeur kent zijn doelgroep.
• Vriendelijk: onze chauffeurs zijn sociaal vaardig, helpt u bij het in- en uitstappen en spreekt zo nodig de Engelse taal.

Kwalitatief goed en veilig taxivervoer

Kiest u voor een vakbekwaam en veilig taxibedrijf? Bel Taxicentrale DMC op 015 – 212 12 00 of stuur een e-mail naar info@dmctaxi.nl zodat wij ook u kunnen overtuigen van onze dienstverlening en service.

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.