TAXI BESTELLEN DELFT | TAXICENTRALE DELFT | TAXI ONLINE BESTELLEN

Taxi bestellen in Delft, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, het Westland, Pijnacker en Nootdorp

Taxicentrale DMC wil zijn klanten in de regio’s Delft, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, het Westland en Pijnacker optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze verschillende taxidiensten. U kunt bijvoorbeeld vooruit bestellen: ideaal voor feesten en partijen of als u uit wilt gaan. Vul hiervoor ons reserveringsformulier in zodat u altijd zeker bent dat u op tijd een taxi heeft. Wilt u een prijsopgave voor een taxirit, dan kunt u die aanvragen via de centrale door 015 – 212 12 00 te bellen of via de contactgegevens via de website.

Particulier en zakelijk taxivervoer

Taxicentrale DMC biedt diverse mogelijkheden om taxivervoer te bestellen. Voor particuliere, maar ook voor zakelijke klanten. Voor de horeca en hotels is er de automatisch boekingssysteem, waarmee met één druk op de knop voor gasten een taxi kan worden besteld.

5 Minuten wachttijd is ons doel

Zodra een online reservering bij Taxicentrale DMC binnenkomt via de website of telefonisch via onze centrale, koppelt ons geautomatiseerde systeem deze razendsnel aan de dichtstbijzijnde beschikbare taxi. De chauffeur krijgt meteen een melding en kan daardoor in de meeste gevallen binnen vijf minuten bij u zijn als hij in de buurt is. Als het langer duurt hoort u dit direct van de centrale. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent als u een taxi besteld.

Een taxi bestellen kan op diverse manieren

Kiest u voor een vakbekwaam en veilig taxibedrijf? Bel Taxicentrale DMC op 015 – 212 12 00 of stuur een e-mail naar info@dmctaxi.nl of vul het reserveringsformulier in, zodat wij ook u kunnen overtuigen van onze dienstverlening en optimale taxiservice.

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.