Directievervoer Delft

Exclusief directievervoer Delft

Dankzij het inhuren van een professioneel opgeleide, ervaren directiechauffeur uit Delft kunt u zich ontspannen voorbereiden op het doel van uw reis, terwijl u veilig, comfortabel en op tijd naar uw bestemming wordt gebracht.

Representatief voor uw bedrijf

Naast een excellente voertuigbeheersing kunt u bij mij rekenen op een uiterst professionele beroepshouding. Punctualiteit, representativiteit, gastheerschap en discretie kenmerken het directievervoer van Taxicentrale DMC Delft.

Directievervoer Delft

Vanuit Delft brengen of halen wij u naar en van uw zakelijke afspraak, bijeenkomst, luchthaven of seaport, overal in het land maar ook internationaal.
Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen ook op rekening de taxi rit betalen. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bij ons bestellen, zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend. Middels het rijden op rekening kunt als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. U kunt wekelijks of maandelijks een factuur ontvangen. Voor deze dienst zijn er géén extra kosten aan verbonden.

Úw adres voor directievervoer in Delft

Kortom, zoekt u een ervaren chauffeur voor Directievervoer in Delft? Dan bent u bij Taxicentrale DMC uit Delft gegarandeerd aan een comfortabel, snel en bovenal veilig adres voor uw privé vervoer in Delft en overal waar u naartoe gebracht wilt worden.

Taxicentrale DMC heeft al ruim 25 jaar ervaring in het uitvoeren van alle denkbare directievervoersdiensten in Nederland en buiten Nederland.

Altijd op tijd! Reserveer hieronder uw taxi.